2 پاسخ

روش تهیه مربای زنجفیل

روش تهیه مربای زنجفیل بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی:

▫️روش تهیه

زنحبیل خشک را تکه تکه شده و با عسل مخلوط شود.

مخلوط حاصله را در ظرف سربسته و در آفتاب یا جای گرم گذاشته تا به مرور نرم و قابل خوردن شود.

نکته: این روش کلی در تهیه انواع مرباست و تهیه مربا با حرارت اشتباه است بلکه باید به مرور نرم شود.

 

▫️خواص

– این مربا بصورت خاص، موثر در تقویت حافظه و درمان آلزایمر و ضعف حافظه میباشد.

 

(استاد تبریزیان)

❌ تمام مطالب سایت انحصارا و برای اولین بار توسط تیم کانال طب جامع شیعی بصورت کاملا کاربردی تدوین شده است لذا هر نوع کپی برداری بدون ذکر منبع (سایت طب شیعه: tebeshie.ir) شرعا جایز نیست و بهیچ عنوان نسبت به این کار راضی نیستیم.

?کانال ما در تلگرام

اینستاگرام

2 دیدگاه در “روش تهیه مربای زنجفیل

  1. با سلام و تشکر بسیار فراوان از زحمات شما عزیزان . میشه تو مربای زنجبیل از زنجبیل تازه استفاده کرد؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *