مواد و تغذیه در طب شیعی

فواید هویج (زردک)

فواید هویج (زردک)

فواید و خواص زردک (هویج) بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: – فواید ذکر شده برای زردک هست، هرچند هویج فرنگی نیز تا حدودی شامل میشود.   ▫️خواص 1- مفید برای کلیه ها. نکته: سبب گرم شدن کلیه ها میشود (جهت توضیحات بیشتر به بیماری های […]

نکاتی پیرامون نان

نکاتی پیرامون نان

نکاتی پیرامون نان بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️نکات و توصیه ها 1- بدن و برکات زمین قائم به نان است. 2- نان را باید تکریم کرد و ارج نهاد. نکته 1: رفتار با نان باید با اکرام باشد، مثلا زیر قابلمه و ظرف […]

روش تهیه مربای زنجفیل

روش تهیه مربای زنجفیل بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️روش تهیه زنحبیل خشک را تکه تکه شده و با عسل مخلوط شود. مخلوط حاصله را در ظرف سربسته و در آفتاب یا جای گرم گذاشته تا به مرور نرم و قابل خوردن شود. نکته: […]

روش تهیه و خواص روغن زرد گاوی

روش تهیه و خواص روغن زرد گاوی

روش تهیه و خواص روغن زرد گاوی بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: – انواع روغن به ترتیب اهمیت، روغن زیتون، روغن شحم گاوی، روغن زرد گاوی و روغن دنبه گوسفندی است.     ▫️نکات: 1- در عربی امروزی به آن “الدهن الحر” می گویند. […]

نکاتی پیرامون شیر و خواص آن

نکاتی پیرامون شیر و خواص آن

نکاتی پیرامون شیر و خواص آن بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️نکات: 1- بهترین غذا شیر است و غذای پیامبران بوده است. 2 – شیر طبیعی گاو بهترین شیر است. نکته: شیر گاوی که قرمز باشد از گاو سیاه بهتر است. 3- شیر گوسفند […]

روش تهیه و خواص شربت سکنجبین

روش تهیه و خواص شربت سکنجبین بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️روش تهیه – یک واحد سرکه انگور، دو واحد عسل یا شکر سرخ (یا مخلوط عسل و شکر سرخ). – سرکه و عسل را مخلوط کرده و ماده خوشبو مانند چوب نعناع به […]

خواص گلابی (کمثری)

خواص گلابی بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️خواص 1- تمام فواید “به” را دارد (به انواع خوردنی مفید در طب شیعه- میوه به مراجعه کنید) 2- داروی عمومی قلب میباشد. 3- زنده کننده قلب است. نکته: قلبی که آنقدر ضعیف شده است که گویی مرده […]

عرقیجات گیاهی؛ مفید یا مضر!

عرقیجات گیاهی، مضرات و جایگزین آنها توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️مقدمه: – استفاده بسیار از اغلب عرقیات می‌تواند موجب ضعف و حتی کوری شود و این امر نیز به دلیل وجود جزء الکلی برخی گیاهان است که به علت ساقه‌های چوبی بوده و این مسئله در حین فرآیند تقطیر […]

انواع غذای گوشتی

انواع غذای گوشتی

انواع غذای گوشتی بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️غذا بر دو قسم است: 1- ادام (خورشت، چیزی که با نان میخورند مانند ماست، سرکه، روغن زیتون و …) 2- طعام (نان، حبوبات، جو و برنج) نکته 1: گوشت هم ادام است و هم طعام (یعنی […]

نکاتی پیرامون گوشت گاو

نکاتی پیرامون گوشت گاو

نکاتی پیرامون گوشت گاو بر اساس روایات و احادیث پزشکی توسط حضرت آیت الله شیخ عباس تبریزیان، پدر طب اسلامی: ▫️مضرات گوشت گاو 1- گوشت گاو حلال است ولی بدترین گوشت است 2- گوشت گاو خود بیماری است نه علت بیماری. 3- گوشت گاو یکی از علل رواج هپاتیت میباشد. 4- گوشت گاو باعث غلبه سودا […]